TOP

Symposium ‘Incidenten in de Patiëntenzorg: Leggen we de vinger op de zere plek?’

12 augustus 2019

Op donderdag 19 september vindt het Symposium “Incidenten in de Patiëntenzorg: Leggen we de vinger op de zere plek?” plaats in het Amsterdam UMC. Tijdens het symposium worden twee thema’s behandeld: ‘Leiderschap’ en ‘Implementatie van verbetermaatregelen’. Deelname is interessant voor alle medewerkers in de zorg, artsen, verpleegkundigen, paramedische disciplines en facilitaire diensten.

Leiderschap tonen op alle niveaus in een zorgorganisatie is noodzakelijk in relatie tot kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid. In het ochtendprogramma gaat het over verantwoordelijkheid nemen, regie voeren en leiderschap tonen.

Het middagprogramma gaat over implementatie van verbetermaatregelen. Hoe kunnen we écht verbeteren en hoe borg je dat? Het middagprogramma belicht onderwerpen die op alle niveaus in de organisatie bijdragen aan continue verbeteren denk aan multidisciplinaire aanpak van het monitoren van verbetermaatregelen.

Meer informatie

Iedereen is van harte uitgenodigd deel te nemen aan het symposium.  Registratie verloopt alleen online. De kosten bedragen € 125.

Accreditatie wordt aangevraagd bij het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) en bij het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden.

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite.