TOP

Nieuwe website VMSzorg

20 november 2017

De website VMSzorg is vernieuwd! Aan het begin van de week van de patiëntveiligheid hebben de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen en de Nederlandse Federatie van Universitair medische centra de nieuwe website www.vmszorg.nl gelanceerd.

De website bevat praktische informatie over patiëntveilig werken in ziekenhuizen. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan actuele thema’s, zoals medicatieoverdracht of medische technologie.

Vind je de informatie op een pagina nuttig? Dan kun je dit eenvoudig laten weten door onderaan een pagina op ‘ja’ of ‘nee’ te klikken. Is de informatie niet meer actueel, of heb je interessante aanvullende informatie? Mail je aanvulling dan naar de redactie via vmszorg@nvz-ziekenhuizen.nl. Zo houden professionals in de ziekenhuizen samen hun kennis actueel.

Deze website is een vervolg op eerdere sites over het VMS Veiligheidsprogramma (2008-2012) en de Veiligheidsagenda (2013-2016). Naast nieuwe informatie is ook de informatie uit deze eerdere programma’s op de site beschikbaar.