TOP

Korting op het International Forum on Quality & Safety in Healthcare 2018

3 november 2017

Het International Forum on Quality & Safety in Healthcare vindt in 2018 plaats in Amsterdam. Daarvoor heeft de NVZ met de organisatie (BMJ) afspraken kunnen maken over een flinke korting op de toegang tot het Forum.

Door in te schrijven met een speciale code, die later wordt toegezonden, kan de korting verzilverd worden. De hoogte van de korting is namelijk afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Om ons een mooi aanbod te kunnen doen, wil BMJ graag weten hoeveel deelnemers gebruik zullen maken van de code. Tot 1 december 2017 kunnen hier aantallen voor aangeleverd worden. Om deze inventarisatie zo eenvoudig mogelijk te maken, is hiervoor een online formulier beschikbaar: Inventarisatie International Forum.

De code die op basis van het ingevulde formulier wordt toegestuurd kan vervolgens in december en januari gebruikt worden en komt dan bovenop de vroegboekkorting.

Het is goed om binnen het ziekenhuis af te stemmen welke collega’s meegaan en zoveel mogelijk als ziekenhuis het aantal deelnemers door te geven. Bij de inventarisatie trekken we samen op met de STZ die tijdens het Forum wederom de Nederlandse avond organiseert.