TOP

Korting op het International Forum on Quality & Safety in Healthcare 2019

6 november 2018

Het International Forum on Quality & Safety in Healthcare vindt in 2019 plaats in Glasgow. De NVZ en de STZ hebben met de organisatie van het forum (BMJ) afspraken kunnen maken over een korting op de toegang tot het International Forum.

Door in te schrijven met een speciale code, die later wordt toegezonden, kan de korting verzilverd worden. De hoogte van de korting is namelijk afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Om ons een mooi aanbod te kunnen doen, wil BMJ graag weten hoeveel deelnemers gebruik zullen maken van de code. Net als voorgaande jaren geldt nu ook: hoe meer aanmeldingen, hoe meer korting! De NVZ en de STZ willen daarom voor 1 december 2019 weten op hoeveel deelnemers uit de Nederlands ziekenhuizen we kunnen rekenen. Om deze inventarisatie zo eenvoudig mogelijk te maken, is hiervoor een online formulier beschikbaar: Inventarisatie International Forum.

De code kan vervolgens in december en januari gebruikt worden en komt dan bovenop de vroegboekkorting. Uiteraard is de code ook in de daarop volgende maanden nog bruikbaar, maar kan er geen gebruik meer worden gemaakt van de vroegboekkorting.

Het is goed om binnen het ziekenhuis af te stemmen welke collega’s meegaan en zoveel mogelijk als ziekenhuis het aantal deelnemers door te geven. Bij de inventarisatie trekken de NVZ en de STZ samen op. De STZ zal tijdens het Forum wederom de Nederlandse avond organiseren. Hierover volgt later meer informatie.

Meer informatie staat op de website van het International Forum. Voor meer informatie over de kortingsregeling kunt u contact opnemen met Astrid Verkaar, beleidsadviseur NVZ.

Overigens is het tot 6 november nog mogelijk om posters in te dienen!